Te Koop

Te Koop

Op Aruba vindt u de comfortabele en vrijstaande villa’s van Modanza. In dit villapark kunt u in alle rust wonen op een prachtig en veilig tropisch eiland. Momenteel staan er een paar villa’s te koop. Bekijk onderstaande lijst voor de nu nog beschikbare woningen. Download de brochure of contact ons via het online aanvraag formulier. Wilt u meer weten dan staan wij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Huidig Aanbod


Modanza 109/110


Vrijstaande villa gebouwd op twee aaneensluitende kavels in een rustige kleinschalige bungalow wijk genaamd Modanza Villapark. Het perceel is gelegen aan een met sierklinkers bestrate weg op een kavel eigendomsgrond met een perceeloppervlakte van 726 m². Hierop is een ruime villa gebouwd groot 152 m² met een zich onder de kap bevindende ca 40 m² grootte patio. Het woonhuis heeft een overdekte vooringang met ruime entree. In de tuin is een zeer royaal zwembad gebouwd met een water oppervlakte van maar liefst 34 m².

Prijs: 

-- VERKOCHT --


320
Informatie Aanvraag

Modanza 112


Royale vrijstaande villa gebouwd in 2008. De villa is gelegen in een rustige kleinschalige bungalowwijk genaamd Modanza Villapark en is gelegen aan een met een met sierklinkers bestrate weg op een kavel eigendomsgrond met een perceeloppervlakte van 553 m². Hierop is een ruime villa gebouwd groot 152 m² met een zich onder de kap bevindende 38 m² grootte patio. Het woonhuis heeft een overdekte vooringang met ruime entree.

Prijs: 

AWG 708.440 / USD 398.000


321
Informatie Aanvraag

Modanza 116


Model Diny-2 is gebouwd op eigendomsterrein met een grootte van 588m² en is geheel ommuurd. Het heeft een ruime entree met een achterliggende hal met gastentoilet en een berging annex wasruimte. De woonkamer heeft een open keuken en verder zijn er de ouder-/hoofdslaapkamer met eigen badkamer en twee gasten slaapkamers met een gedeelde badkamer. Aan de achterzijde bevindt zich een zeer ruim, geheel betegeld en overkapt terras. Bouwjaar van deze woning is 2009.

Prijs: 

-- VERKOCHT --


320
Informatie Aanvraag